DAMESDISPUUT FEMINAE VITAE 
Vita magnum festum est, tu invitum es!

Over ons

Feminae Vitae  

 Dit betekent ''Vrouwen van het leven!'' Wij zijn vrouwen die volop van het leven en onze studententijd genieten. Wij zijn een gezellige, grote vriendinnengroep met een verscheidene karakters. We vinden het erg leuk om samen dingen te ondernemen. Zo borrelen we elke donderdag in onze mooie stamkroeg De Lalalaa, om samen bij te kletsen over alles wat er speelt. Daarnaast zijn wij met zijn allen vaak te vinden in de mooie Sociëteit van onze vereniging, Sociëteit 't Swijnshooft. We organiseren naast elke week een borrel ook meerdere weekendjes weg, gaan graag naar toernooien/festivals en externe feesten. We leggen graag contact met onze medemens en zijn dan ook zeker niet te beroerd om een praatje met je te maken! 

 

Binnen ons dispuut stellen wij ieder jaar vier meiden aan die het bestuur vormen. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, vice voorzitter, secretaris en een penningmeester. Dit bestuur zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen en dat de standaard taken goed worden uitgevoerd. Daarnaast heeft ons dispuut meerdere werkgroepen die activiteiten regelen. 

Damesdispuut Feminae vitae is meer dan alleen maar gezelligheid en activiteiten organiseren voor onszelf. We zijn ook erg actief betrokken bij het organiseren van activiteiten in de vereniging. De leden van damesdispuut Feminae Vitae zitten in verschillende commissies en zetten zich ook vaak actief in als voorzitter of penningmeester van een commissie. Sommige vrouwen hebben ook een functie beoefend in het Hoofdbestuur van k.s.v. Gremio Unio. Naast al deze organisatorische bezigheden vinden wij het ook heel leuk en belangrijk om deel te nemen aan de activiteiten die andere commissies, disputen, jaarclubs en andere clubjes organiseren. 


Ons Logo is de Venus, de Romeinse godin van de liefde.