DAMESDISPUUT FEMINAE VITAE 
Vita magnum festum est, tu invitum es!

Activiteiten

Damesdispuut Feminae Vitae organiseert verschillende activiteiten. In een verenigingsjaar organiseert Damesdispuut Feminae Vitae gemiddeld 2 activiteiten voor de leden van k.s.v. Gremio Unio. Daarnaast worden er ook verscheidende leuke  tapavonden georganiseerd door de dames van Feminae Vitae.

Tapavonden & activiteiten 

Damesdispuut organiseert verschillende tapavonden en activiteiten voor de vereniging k.s.v. Gremio Unio. Hieronder kun je een kleine sfeerimpressie zien van onze tapavonden en activiteiten. 

 

Spontane activiteiten

Feminae organiseert meerdere gezellige (spontane) activiteiten voor hunzelf. Deze activiteiten worden georganiseerd door de dames van Feminae Vitae en meestal voor de dames van Feminae Vitae. Hieronder kun je enkele van onze vele activiteiten zien.


Lustrum 

Elke vijf jaar wordt de verjaardag van ons dispuut extra grootst gevierd, dit wordt ook wel het lustrum genoemd.  Feminae Vitae is geboren op 20 januari 2004, vorig jaar had Feminae Vitae dan ook in het Derde lustrum. In november 2018 zijn wij met een groep van 40 vrouwen naar het mooie Keulen gereden.